top of page

Køb Proviron (Mesterolone) 25mg i Danmark

proviron 25mg flexapotek.jpg

Proviron 25mg
5 stk koster 1415 kr.
10 stk koster 2520 kr.
25 stk koster 5750 kr.

Kontakt os for at købe dette produkt eller for mere information om Proviron via nedenstående e-mailadresse:

boltonnaya@gmail.com

  Om  Proviron (Mesterolone)
 

Proviron representerer en av de eldste Anabole androgene steroider på markedet. Et produkt av det gigantiske farmasøytiske selskapet Schering, det ville først vises i 1934. Offisielt kjent som Mesterolone, det har dukket opp under mange merkenavn gjennom årene, men Proviron navnet har kontinuerlig vært dominerende. Det har også vært en av de mest misforstått anabole steroider blant steroid brukere.

På mange måter, Proviron er en veldig unik anabole steroider. Det deler noen sterke likheter med Masteron (Drostanolone) og til en viss grad Anavar (Oxandrolone) og Winstrol (Stanozolol), men i totalitet er det sitt eget unike dyr. I en ytelseskapasitet brukes ikke Proviron til å fremme store oppbygginger i masse, selv om det kan tjene et viktig formål i en slik fase av treningen. Vi vil imidlertid finne Proviron å være langt mer vanlig i kutte sykluser, men igjen sin hensikt vil være noe unik.


Test 600x


Som terapeutisk middel, Proviron er en av de mest brukte anabole steroider i moderne medisin. Men, Mesterolone hormonet har aldri blitt godkjent av den amerikanske FDA. Det vil først og fremst bli funnet i europeisk medisin, spesielt i Vest-Europa. Det primære formålet med bruk er å behandle androgen mangler, alder er den vanligste skyldige i tilstanden. Det er imidlertid også brukt i pre-pubescent menn også. Hormonet brukes også som et fruktbarhetshjelpemiddel hos menn, og dette alene gjør det til en veldig unik anabole steroider som de fleste anabole steroider har en tendens til å ha motsatt effekt.


Proviron Funksjoner & Egenskaper:


Mesterolone er en dihydrotestosteron (DHT) avledet Anabole androgene steroider. Spesielt er det et strukturelt endret DHT-hormon som har tilsetning av en metylgruppe på karbon en posisjon. Dette gjør at hormonet for å overleve oral inntak ved å beskytte den mot hepatisk sammenbrudd. Dette er en av de eneste muntlig steroider som ikke er C17-alfa alkylated (C17-aa), men i stedet bærer den ekstra metylgruppen. Muntlig Primobolan er den andre mest kjente oral steroid som bærer denne samme metylgruppen. Mens den ekstra metylgruppen faktisk beskytter den mot sammenbrudd, vil den totale biotilgjengeligheten til Proviron være langt mindre enn de fleste alle C17-aa oral steroider. Av denne grunn har det falt ut av popularitet blant mange prestasjonsfremmende idrettsutøvere, men som vi vil se kanskje uberettiget så.


Proviron bærer en androgene vurdering av 30-40 og en anabole vurdering av 100-150. Alle rangeringer stammer fra og måles mot testosteron, som bærer en vurdering på 100 i begge kategoriene. Til tross for å ha en anabole vurdering som er potensielt større enn testosteron, Proviron vil vise svært lave anabole trekk. Dette er svært lik Halotestin (Fluoxymesterone), som bærer en massiv anabole vurdering, men svært lite oversettelig anabole aktivitet. I tilfelle av Proviron, mens strukturelt veldig anabole, Mesterolone hormon konverterer og reduserer til Diol metabolitter, i sin tur redusere anabole aktivitet. Men, Proviron androgene vurdering er en annen historie. Faktisk, sin oversettebare androgene aktivitet synes å ofte være høyere enn sin strukturelle vurdering ville innebære.


På en funksjonell basis bærer Proviron fire primære egenskaper som i stor grad definerer sin handlingsmåte. Først og fremst Mesterolone hormonet har en sterk bindende affinitet til Sex-Hormon-Bindende-Globulin (SHBG). faktisk, Det synes å være en av de sterkeste anabole steroider i denne forbindelse. Ved binding til SHBG, et hormon delvis ansvarlig for å redusere gratis testosteron, bindende SHBG vil øke mengden sirkulerende gratis testosteron. Viktigere for anabole steroid bruker, Det vil gjøre en større prosentandel av anabole steroider som brukes tilgjengelig i en gratis i stedet for bundet tilstand. En enkel måte å se på det er anabole steroider du tar bli kraftigere og potent.

Proviron har også evnen til å samhandle med aromatase enzymet, enzymet ansvarlig for konvertering av testosteron til østrogen. Ved binding til aromatase enzymet, Proviron kan faktisk hemme aromatase aktivitet, og dermed tilbyr beskyttelse mot estrogenic bivirkninger. Det vil ikke bære en anti-estrogenic effekt nær nivået av makt av en Aromatase Inhibitor (AI), men det vil være bemerkelsesverdig. Avhengig av arten av syklusen den enkelte forplikter det er ganske mulig for Proviron å ta vare på alle dine anti-østrogen behov.


Mesterolone hormonet vil også bære en sterk bindende affinitet til androgen reseptoren. Igjen dette vil fremme funksjonaliteten til andre steroider til en viss grad, men enda viktigere fremme forbedret metabolsk aktivitet gjennom direkte lipolyse. Så sitter vi igjen med det siste problemet som omgir Proviron som en fruktbarhet medisiner. Dette er en anabole steroider som ikke undertrykke gonadotropiner på samme måte som andre anabole steroider. Med minimal undertrykkelse og dens ekstremt sterk androgeneitet, Dette vil forbedre sperm produksjon som androgener er nødvendig å spermatogenese stimulering. Dette forbedrer ikke bare mengden sperm produsert, men sterkt og like viktig forbedrer kvaliteten på sæden. Før vi går ytterligere forstå Proviron har evnen til å undertrykke gonadotropiner, men det er en linje som må krysses for bemerkelsesverdig undertrykkelse for å forstyrre sperm produksjon. Dette vil være fornuftig når vi dykker inn i bivirkningsseksjonen.

Effekter av Proviron:


Under en bulking fase Proviron kommer ikke til å være en grunnleggende steroid, og for de fleste menn vil det ikke ha en plass i en off-season syklus. Det er unntak, og vi går over dem her. Legge i Proviron kan muligens hjelpe den enkelte gjennombrudd et stikker punkt under hans syklus. På et tidspunkt og tid i alle sykluser begynner fremdriften å avta, og i noen tilfeller kommer til en fullstendig stopp. Forresten Proviron forbedrer den totale fri tilstand av andre steroider som brukes i en stabel, Det kan muligens hjelpe den enkelte gjennombrudd dette stikker punkt. I løpet av off-season, Dette er hvor de fleste vil bruke den største mengden testosteron. Mange vil bruke store mengder under kutte sykluser også, spesielt konkurransedyktige kroppsbyggere men lavere testosteron planer er mer vanlig under kutte fasen. Men, Det er de av mange grunner som velger å kjøre off-season sykluser med begrenset testosteron doser. I slike planer, inkludert Proviron kunne gi dem en liten nødvendig androgen boost. Selv om det kanskje ikke alltid er nødvendig, kan det vise seg å være gunstig.
Uten tvil den beste tiden å bruke Proviron vil være i kutte fasen. Denne steroid har evnen til å gi litt av en herding effekt som ligner på Masteron, men enda viktigere herding effekten av andre steroider vil bli forbedret. Da anser vi sin sterke binding til androgen reseptoren, som faktisk vil gjøre det mulig for den enkelte å brenne kroppsfett i en langt mer effektiv hastighet. Herfra må vi vurdere anti-østrogen effekten av Proviron. Dette vil sikre at den enkelte er mindre utsatt for vannretensjon og som diskutert, avhengig av den totale syklusen, Det kan behovet for en tradisjonell anti-østrogen. Så er vi igjen igjen med forbedring av sirkulerende gratis testosteron. Dette kan være en enorm fordel når testosteronnivå er ofte mye lavere i denne fasen av Anabole steroid bruk. faktisk, med en lav dosed testosteron syklus som inkluderer andre anabole steroider, Vi kan trygt si de totale resultatene vil være større for den enkelte som inkluderer Proviron sammenlignet med den som ikke. Til slutt, den primære base fordelen er økt androgeneitet av andre steroider som brukes for å fremme en mye hardere og langt mer definert fysikk. Det bør bemerkes mens Proviron kan absolutt gi disse egenskapene de ikke vil være merkbar med mindre du er mager.


Bivirkninger av Proviron:


Det er mulige bivirkninger av Proviron bruk; men, Denne steroid bærer en av de høyeste sikkerhetsrangeringer blant alle anabole steroider. De fleste menn vil være i stand til å bruke denne steroid uten noen negative problem, men mulige bivirkninger eksisterer til tross for en lav sannsynlighet. Når det gjelder kvinnelig bruk, i en terapeutisk eller ytelse kapasitet denne steroid kan ikke anbefales. Frekvensen av virilisering er mye til høy og bør unngås av kvinner som ønsker å beskytte sin femininitet. For å hjelpe deg å forstå mulige bivirkninger av Proviron, Vi har brutt dem ned i sine egne kategorier sammen med alt du trenger å vite.

 

Estrogenic:


Mesterolone hormonet er ikke estrogenic. Det aromatize ikke og det bærer ingen gestgestin natur. Som et resultat, bivirkningene av Proviron vil ikke inkludere noen relaterte effekter som gynecomastia eller overflødig vann oppbevaring. Slike bivirkninger er umulig med denne steroid. Dette vil også sterkt redusere risikoen for høyt blodtrykk som høyt blodtrykk forbundet med Anabole steroid bruk er ofte på grunn av ekstrem vannretensjon. faktisk, Proviron bør gi en anti-estrogenic effekt ved å hindre testosteron til østrogen konvertering eller i det minste enormt bremse det ned.

Androgene:


Bivirkningene av Proviron kan inkludere de av en androgene natur. Dette bør ikke være overraskende når vi vurderer androgene handlingen er denne steroid primære formål. Slike bivirkninger av Proviron kan inkludere akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppshår vekst. Slike effekter er svært avhengig av genetiske predisposisjoner. For eksempel vil de som ikke er genetisk utsatt for mannlig mønster baldness ikke miste noe hår. De som ikke er følsomme for akne bør ikke ha noen problemer med breakouts. Det er også viktig å merke seg at 5-alfa reduktase enzymet ikke metabolisere Mesterolone hormonet. Det er ingen konvertering til DHT, Det er allerede DHT og som et resultat 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride vil ha svært liten eller ingen innvirkning på steroidet androgene.


På grunn av potent androgeneitet av Proviron, Det vil føre til alvorlig virilisering hos kvinner. Dette kan og vil mer enn sannsynlig inkludere kroppshårvekst, en dypere vokal akkorder og klitoris utvidelse. Kvinner er svært advart mot å bruke denne anabole steroider. Det finnes flere steroider som bærer mye lavere virilisering rangeringer som Anavar og Primobolan. Slike steroider bør alltid være en kvinnes førstevalg.

 

Kardiovaskulær:


Kardiovaskulær belastning, spesielt kolesterol problemer vil være den mest om bivirkning av Proviron. Denne anabole steroider kan negativt påvirke kolesterol på en langt mer uttalt hastighet enn de fleste anabole steroider. Hvis du lider av høyt kolesterol bør du ikke røre denne steroid. Hvis du er frisk nok for bruk må du holde et øye med nivåene dine.

Mesterolone hormonet har evnen til å påvirke HDL og LDL kolesterol. Studier har vist at denne steroid har evnen til å redusere HDL kolesterol (godt kolesterol) med mer enn 30% og øke LDL kolesterol (dårlig kolesterol) med mer enn 60%. Det er veldig mulig å bruke Proviron uten harde kolesterol problemer blir en bekymring, men det vil ta litt innsats. Et veldig kolesterolvennlig kosthold er viktig. Dette bør inkludere en rikelig mengde omega fettsyrer; du bør supplere med store mengder fiskeoljer hver dag. Individets diett bør også være ekstremt begrenset i mettet fett samt enkle sukkerarter. En kolesterol antioksidant anbefales også ved bruk av Proviron. Mens irriterende for noen, du bør også inkludere rikelig med kardiovaskulær trening i rutinen. Hvis du skal bruke denne steroid du er sterkt anbefalt å følge disse anbefalingene. Hvis du av en eller annen grunn du ikke kan da bør du ikke bruke denne anabole steroider.

 

Testosteron:


Alle Anabole androgene steroider er undertrykkende til naturlig testosteron på noen nivå. Frekvensen av undertrykkelse varierer sterkt mellom steroider og med Proviron det kan være svært minimal. Studier har vist at det er mer enn mulig å bruke Mesterolone hormon uten noen betydelig reduksjon i naturlig testosteronproduksjonen. Dette betyr ikke at det ikke er undertrykt i det hele tatt, det betyr bare at det er minimal og ganske ubetydelig. En total dosering av 150mg per dag eller mindre bør ikke ha en bemerkelsesverdig effekt på naturlig testosteronproduksjonen. Som den totale dosen begynner å øke utover denne merkingen så vil frekvensen av undertrykkelse. Men, Det er egentlig ingen fordel i å øke dosen over 150mg per dag for noen mann.


På grunn av minimal testosteron undertrykkelse, Det er mulig å bruke denne anabole steroider uten eksogene testosteron eller i det minste med en svært minimal mengde. En person kunne implementere en syklus av Anavar sammen med Proviron og holde hans testosteronnivå fra å falle til et svært lavt område. Men, de fleste vil bruke andre anabole steroider som er svært undertrykkende til naturlig testosteronproduksjonen sammen med Proviron gjør bruk av eksogene testosteron viktig. De som ikke inkluderer det vil sette kroppen i en lav testosteron tilstand. En slik tilstand kan komme med mange plagsomme symptomer og er ekstremt usunn.

Uavhengig av detaljene i syklusen, når alle Anabole steroid bruk har kommet til en slutt naturlig testosteronproduksjonen vil begynne igjen. De fleste oppfordres til å implementere en Post Cycle Therapy (PCT) plan på dette stadiet. En PCT-plan vil øke hastigheten på gjenopprettingsprosessen; Det vil imidlertid ikke returnere deg til det normale alene. Total gjenoppretting vil ta tid, men det vil ta mye lengre tid uten en PCT-plan. Med en PCT plan, du vil sikre at du har nok testosteron for riktig kroppslig funksjon mens nivåene fortsetter å naturlig stige over tid. Det bør bemerkes; naturlig utvinning forutsetter ingen tidligere eksisterende lav testosteron tilstand. Det forutsetter også ingen alvorlig skade ble gjort på hypothalamus-hypofysen-Testicular-aksen (HPTA) på grunn av feil anabole steroider bruk.

 

Hepatotoksisitet:
Til tross for å være en muntlig anabole steroider, Proviron er ikke hepatotoxic. Dette er ikke en C17-aa anabole steroider og vil ikke belaste leveren med stress eller skade.

Proviron Administrasjon:


Standard Proviron doser for å behandle androgen eller mannlig fruktbarhet vil normalt falle i 50-75mg per dag rekkevidde. Normalt er den totale doseringen delt inn i 2-3 25mg doser per dag. I androgen mangel planer, den totale dosering nesten alltid starter på 75mg per dag og sakte reduserer til 25-50mg per dag avhengig av pasientens behov.

I en ytelseskapasitet varierer Proviron-dosene normalt fra 50-150mg per dag. De fleste menn, men, vil finne 100mg per dag for å være minimum gunstig dose med både 100mg og 150mg være svært effektiv. Total bruk vil normalt vare mellom 8-12 uker. Men, i et forsøk på å bryte et stikkende punkt i en syklus, si mot slutten av en syklus en 6 ukers kurs av Proviron kan gjøre trikset.

Når du planlegger Proviron bruk, du vil finne det stabler godt med alle anabole steroider. Under kutte fasen vil det være mest gunstig i forbindelse med steroider som Anavar, Masteron og Winstrol samt Primobolan. Det vil sterkt fremme androgeneiteten til disse steroider for å gi og fremme hardt utseende ønsket. I en bulking fase, mens det vil stable godt med alle anabole steroider det er vanskelig å si hvis du trenger det eller ikke. Noen vil bare holde det på hånden og inkludere det når det viser seg å være muligens nødvendigvis gunstig.

Tilgjengelighet av Proviron:


Proviron er lett tilgjengelig på det farmasøytiske markedet over det meste av Europa. Selv som et farmasøytisk merke vil det i de fleste tilfeller være ganske rimelig. På det svarte markedet er Schering Proviron også i høy forsyning og igjen svært rimelig. Flere gode nyheter er denne steroid er sjelden forfalsket. Du vil også finne mange underjordiske laboratorier som bærer Mesterolone; men, ikke så ofte som mange anabole steroider. I alle fall, du bør ikke ha en hard tid å finne denne anabole steroider. Tilførselen av Proviron er massiv; det er relativt billig og en enkel anabole steroider å finne.


Kjøp Proviron Online


De som kjøper Proviron online vil finne dette er den enkleste og rimeligste måten å foreta et kjøp. Hvis du foretar et kjøp fra din lokale gym forhandler vil det normalt koste litt mer. Videre bærer mange gym leverandører ikke den. De fleste av de store Internett-leverandørene bærer enten Proviron eller en form for Mesterolone. Siden forfalskninger ikke er et problem, er oddsene også sterke, du får et produkt av høy kvalitet. Gitt, Hvis du går med en generisk underjordisk merkevare det er alltid en risiko for et falskt produkt, men hvis du undersøker leverandøren tungt dette bør ikke være et problem. Enda viktigere, det er så mye legitime Schering Proviron der ute du virkelig bør ha ikke behov for en generisk merkevare.

Mens en online kjøp er den enkleste måten å kjøpe Proviron det er ikke uten risiko. I Norge, Sverige, Danmark og hele EU, Anabole androgene steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollerte stoffer ved hjelp av Steroid Control Act av 1990. Hvis du kjøper Proviron online vil du bryte loven. Brudd på loven kan føre til store bøter og fengselsstraff. I Norge den eneste måten du lovlig kan kjøpe og har noen anabole steroider er resept. Resepten må være basert på medisinsk behov og for å være lovlig må det være et behov som anses berettiget av regjeringen. Mange land har lignende lover; Svært få er imidlertid like strenge som nordmannen. Omvendt er det mange land som er langt mildere, men mest alle rynke tungt på online kjøp av denne art.


På grunn av juridiske konsekvenser som ofte omgir anabole steroider, Hvis du er ute etter høy kvalitet anabolics du oppfordres til å besøke www.flexapotek.com. Leverandørene her på Flexapotek.com kan gi høyverdig anabolics som ikke bare er lovlig, men lovlig innhentet uten resept. Hvis du foretar et kjøp vil du ikke plassere deg selv på noen juridisk risiko samtidig opprettholde din fred i sinnet.
 

bottom of page