top of page

Köp Oxycotin 40mg i Sverige

Om Oxycontin

Oxycontin är den tidsläppande formen av oxikodon som vanligtvis ordineras för kronisk och svår smärta. På grund av att det kan innehålla en stor mängd oxikodon. Det är ett av de mest populära receptbelagda läkemedlen runt om i världen.

 

Översikt


OxyContin är ett semisyntetiskt opioid smärtstillande medel som förskrivs för kronisk eller långvarig smärta. Den aktiva ingrediensen är oxikodon, som också finns i ämnen som Percodan och Tylox. OxyContin kan innehålla mellan 10 och 80 milligram oxikodon i en tidsbestämd tablett, jämfört med cirka fem milligram per dag i Percodan.

Hur det används

OxyContin ordineras vanligtvis för att tas två gånger om dagen, en fördel jämfört med andra smärtstillande medel som måste tas flera gånger om dagen. OxyContin finns i tablettform i sju dosnivåer från 10 till 80 milligram.

Det ordineras vanligtvis för att hjälpa patienter med kronisk smärta, såsom rygg- och nacksmärta. Det kan också ordineras till cancerpatienter för att minska smärta och förbättra funktionen.

Effekter

Under den föreskrivna dosen är OxyContin ett effektivt smärtstillande medel. När det krossas och fnös eller injiceras, producerar läkemedlet en snabb och kraftfull "hög" som vissa missbrukare jämför med den känsla de får när man gör heroin. National Institute on Drug Abuse (NIDA) rapporterar att i vissa delar av landet är OxyContin-missbruksgraden högre än heroinmissbruk.

OxyContin är, precis som heroin och andra opioider, ett depressivt medel i centrala nervsystemet. En överdos kan orsaka andningssvikt och dödsfall.

Några symtom på överdosering med OxyContin inkluderar:

Långsam andning (andningsdepression)
Beslag
Yrsel
Svaghet
Förlust av medvetande
Kom igen
Förvirring
Trötthet
Kall och klam hud
Små studenter
Nedsatt syn
Illamående
Kräkningar
Moln av mentala funktioner
Vid överdosering

Är det beroendeframkallande?

Som alla opioider har OxyContin potential att vara mycket beroendeframkallande. På grund av risken för missbruk är OxyContin ett läkemedel på nivå II enligt lagen om kontrollerade ämnen (NSA).

Även smärtpatienter som använder läkemedlet enligt ordination rekommenderas plötsligt att inte sluta använda OxyContin. Istället bör dosen minskas gradvis för att undvika abstinenssymptom. Men väldigt få människor som tar OxyContin som föreskrivna blir beroende av drogen.

Substansmissbrukare som tar en högre dos än den föreskrivna dosen kan utveckla en tolerans mot OxyContin. Detta kan leda till att de tar allt större mängder för att uppnå samma effekt. Det är möjligt att bli beroende eller beroende av drogen ganska snabbt.

Abstinenssymptom

Abstinenssymptom på oxykontin kan börja så snart som sex timmar efter den sista dosen och kan pågå i upp till en vecka

Människor som har gått igenom OxyContin-tillbakadragning jämför processen med intensiteten av heroinuttag:

Trötthet eller trötthet
Konstant gäspning
Varm / kall svett
Hjärtklappning
Ledsmärta och muskelsmärta
Illamående och kräkningar
Okontrollerbar hosta
Diarre
Sömnlöshet
Vattniga ögon
Depression


Hur man köper Oxycontin online
Besök www.flexapotek.com för att beställa Oxycontin i Sverige.

Oxycontin 40mg

100 piller kostar 1800kr.
200 piller kostar 3400kr.
500 piller kostar 8000kr.

 

Kontakta oss för att köpa den här produkten eller för att få mer information om Oxycontin via e-postadressen nedan:

suzinebellier@gmail.com

oxycontin-Purdue_edited.jpg
bottom of page