top of page

 Køb Fentanyl 100mcg i Danmark

Fentanyl 100mcg flexapoek.jpg

Fentanyl 100mcg
10 plastre (2 pakker) koster 2890 kr.
20 plastre (4 pakker) koster 5500 kr.
50 plastre (10 pakker) koster 11850 kr.

Kontakt os for at købe dette produkt eller for mere information om Fentanyl 100mcg via nedenstående e-mailadresse:

boltonnaya@gmail.com

 Om Fentanyl

Denne medisinen brukes til å lindre alvorlig pågående smerte (som på grunn av kreft). Fentanyl tilhører en klasse av legemidler kjent som opioid (narkotiske) analgetika. Det fungerer i hjernen for å endre hvordan kroppen din føler seg og reagerer på smerte.

Ikke bruk plasterformen av fentanyl for å lindre smerte som er mild eller som vil gå bort om noen dager. Denne medisinen er ikke for sporadisk ("etter behov") bruk.

Les medisineringsveiledningen og, hvis tilgjengelig, bruksanvisningen fra apoteket før du begynner å bruke denne medisinen, og hver gang du får påfyll. Lær hvordan du bruker, lagrer og forkaster patchene på riktig måte. Spør lege eller apotek dersom du har spørsmål.

Bruk denne medisinen på en vanlig tidsplan som anvist av legen din, ikke etter behov for plutselig (gjennombrudd) smerte.

Før du begynner å bruke denne medisinen, spør legen din eller apoteket hvis du bør stoppe eller endre hvordan du bruker andre opioidmedisiner(er). Det kan ta opptil 24 timer før du har smertelindring fra fentanyl patcher. Andre smertestillende midler (som paracetamol, ibuprofen) kan også foreskrives. Spør lege eller apotek om å bruke fentanyl trygt med andre legemidler.

Påfør denne medisinen på huden som anvist av legen din. Ikke påfør på brannskader, kutt, irritert hud eller hud som har vært utsatt for stråling (røntgenbehandling). Velg et tørt, ikke-hårete område på en flat del av kroppen, for eksempel brystet, sidene, ryggen eller overarmene. Hos små barn eller hos personer som ikke klarer å tenke klart (for eksempel på grunn av demens), påfør plasteret på øvre rygg for å redusere sjansen for at den kan fjernes eller plasseres i munnen. Hvis det er hår på huden, bruk saks til å klemme håret så nært som mulig til huden. Ikke barber håret, da dette kan forårsake hudirritasjon. Bruk om nødvendig vann til å rengjøre området. Ikke bruk såpe, oljer, lotioner eller alkohol på applikasjonsstedet. Tørk huden godt før du påfører plasteret.

Plasteret endres vanligvis hver 72. For å unngå irritasjon, bruk på et annet område hver gang. Pass på å fjerne den gamle oppdateringen før du bruker en ny patch. Den brukte oppdateringen inneholder fortsatt nok fentanyl til å forårsake alvorlig skade, til og med drepe et barn eller kjæledyr, så brett det i to med de klissete sidene sammen og kast riktig. Ikke la barn se deg bruke en, og ikke bruke der barn kan se den. Barn har funnet flekker som har falt av eller fjernet flekker på sovende voksne og sette dem i munnen eller på kroppene med dødelige resultater. (Se også Advarselsdelen).

Ikke bruk plasteret hvis det ser ut til å være ødelagt, kuttet eller skadet. Fjern fra den forseglede posen, skrell av beskyttelsesforingen og påfør med en gang på huden. Trykk godt på plass med håndflaten i 30 sekunder, og pass på at kontakten er fullført (spesielt rundt kantene). Hvis den foreskrevne dosen er for mer enn ett plaster, må du kontrollere at kantene på patchene ikke berører eller overlapper hverandre. Vask hendene etter påføring av plasteret.

Hvis du har problemer med at plasteret ikke stikker på applikasjonsstedet, kan du tape kantene på plass med førstehjelpstape. Hvis dette problemet vedvarer, spør legen din om råd. Hvis plasteret faller av før 72 timer, kan en ny påføres et annet hudområde. Sørg for å gi legen din beskjed hvis dette skjer.

Hvis du ved et uhell berører det klissete laget til huden din eller håndterer et kutt eller skadet plaster, vask området godt med klart vann. Hvis plasteret kommer av og ved et uhell holder seg til huden til en annen person, fjern umiddelbart plasteret, vask området med vann og få medisinsk hjelp for dem med en gang. Ikke bruk såpe, alkohol eller andre produkter for å vaske området.

Doseringen er basert på din medisinske tilstand og respons på behandling. Ikke bruk flere oppdateringer enn anvist, endre dem oftere, eller bruk dem i lengre tid enn foreskrevet.

Plutselig stopper denne medisinen kan forårsake tilbaketrekning, spesielt hvis du har brukt det i lang tid eller i høye doser. For å unngå seponering kan legen din redusere dosen sakte. Informer lege eller apotek umiddelbart dersom du har abstinenssymptomer som rastløshet, mentale/humørsvingninger (inkludert angst, søvnproblemer, selvmordstanker), rennende øyne, rennende nese, kvalme, diaré, svetting, muskelsmerter eller plutselige endringer i atferd.

Når denne medisinen brukes i lang tid, kan det ikke fungere så godt. Snakk med legen din hvis denne medisinen slutter å fungere godt.

Selv om det hjelper mange mennesker, kan denne medisinen noen ganger forårsake avhengighet. Denne risikoen kan være høyere hvis du har en stoffbruksforstyrrelse (som overforbruk av eller avhengighet av narkotika/alkohol). Bruk denne medisinen nøyaktig som foreskrevet for å redusere risikoen for avhengighet. Spør lege eller apotek for mer informasjon.

Informer legen din dersom smerten din ikke blir bedre eller hvis det blir verre.

Kjøp Fentanyl i Norge gjennom www.flexapotek.com

bottom of page